Манифестације

Аукција ускршњих јаја

У петак, 30 марта у нашој Гимназији у клубу „Гимназијалац” одржана је аукција ускршњих јаја која су израдили ученици Гимназије уз стручне консултације са професорком ликовне културе Тањом Панов. Организатор аукције била је директорка школе Влатка Милосављевић, а иницијатор идеје и учесник у организацији, уз један број ученика, професорка енглеског језика Тања Кочић.

    

     

Мада одзив родитеља и грађана на аукцију није био велики, атмосфeра на самој аукцији била је изванредна, пуна фер надметања, естетског ужитка и најзад дружења. На крају су сви отишли кући задовољни, макар и без јајета које су имали намеру да купе.

Ова активност спроведена недељу дана пре нашег великог празника Ускрса, осмишљена је у склопу бројних активности Каријерног вођења и саветовања (КВиС). Посебна актракција у овогодишњим активностима КВиС јесу бројне акције младих предузетница и предузетника у Гимназији окупљених у неформалну предузетничку групу под називом „Проактива“, а под руководством психолога-стручног сарадника Смиље Синђелић. Обзиром на елан са којим предузетници раде, можемо се ускоро надати још некој аукцији или барем продајној изложби.