Манифестације

ДОДЕЛА НАГРАДА ЗА УЧЕШЋЕ У АКТИВНОСТИ „ЛИЧНА КАРТА МАЛЕ ГРУПЕ“

          „Лична карта мале групе“ једна је од  активности у склопу догађања у школи поводом дана, недеље и месеца менталног здравља која је реализована под слоганом „МАЛО ШАЛЕ МЕЊА ЗБИЉУ“.

          Циљ активности је био да се одељења  организују око заједничког циља и представе себе на духовит, а опет реалистичан начин.

          Најуспешнија одељења су награђена 20. октобра у зеленој учионици у оквиру школског парка по дивном, октобарском времену.

        

          Награде су биле врло занимљиве-осим конкретних поклона, као што је зидни сат, мини огласна табла и слаткиши, једна од награда, тзв. „ТЕГЛА ЖЕЉА“, пружиће могућности учесницима да буду и надаље активни. Наиме, свако од  ученика моћи ће да у теглу убаци своју/е и  жеље везане за одељење. Те жеље могу бити везане за школу и школски успех, али могу бити везане и за неку другу област-дружење и пријатељство, породицу и сл. После одређеног времена и унапред договореног датума тегле се отварају и разговара се о жељама, процењује се степен остварења, као и шта је још могло да се уради да се жеље остваре и сл. Намера је да ученици развију вештину управљање циљевима и да поставе основе развоја визије која ће  им помоћи да ојачају мотивацију за оно што раде.

        

          Истог дана награђени су и најуспешнији појединци-фотографи за најбољу фотографију са заједничког излета до Покајнице који је изведен 1. октобра са циљем дружења, побољшања имунитета и јачања расположења и општег психолошког одговора на све захтевније животне околности.